onsdag den 14. september 2016

Trolling Master Ertholmene


Bornholms Trollingklub indbyder hermed medlemmer til den traditionsrige fiskedyst ’Trolling Master Ertholmene’, som bestemt er en af årets festlige og hyggelige højdepunkter for medlemmerne. Det foregår i weekenden den 23. og 24. september, og programmet er som sædvanligt: Middag på kroen (Christiansø Gæstgiveri) fredag aften kl. ca. 18 00 med tilhørende drikkevarer (dog ikke ubegrænset). Det er først bagefter i bådene og fra egne lagre, der kan drikkes igennem til et passende niveau, når man lige husker, at der er en ’dagen derpå’: Lørdag morgen kl. 6 er der morgenmad på kajen og lidt senere følger jagten på årets første efterårslaks. De tre største laks præmieres med gavekort på 1000, 500 og 300 kr. sponseret af Check Point Marine i Nexø. Deltagerbetaling for hele arrangementet er 100 kr., som kan betales til kasseren på øen eller indsættes på klubbens konto. Tilmelding til kasserer på kas@bornholmstrollingklub.dk senest den 18. september.
Årets udgave af ’Bornholmerlaksen’ starter samtidig med Chr. Ø-konkurrencen, altså den 24. september – og vil man være med fra start skal indbetaling af 300 kr. ske senest den 19. september på klubkontoen. Regler og tilmeldingsinfo på http://bornholmstrollingklub.blogspot.dk/p/regler-tilmelding-bornholmerlaksen.html.
Vi ses på positionen N55.19.216/E15.11.383!
P.S. Hvis vejret driller, udsættes turen til den følgende weekend og evt. aflysning vil kunne ses her på blog ‘en torsdag aften den 22.
Mvh Bestyrelsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar